O projektu

Eko trojček na ključ je kombinacija rešitev, ki imajo največjo vrednost za lastnike domov in zagotavljajo pomembno zmanjšanje izpustov hkrati.

Kaj je
Eko trojček?

Razumemo, da je vaš dom več kot le prostor za bivanje; je kraj, kjer ustvarjate spomine, najdete udobje in gradite prihodnost. Zato smo se zavezali k temu, da vam ponudimo celovite rešitve za obnovo domov, ki ne samo izboljšajo vaše bivalno okolje, ampak tudi prispevajo k zmanjšanju vaših energetskih stroškov. Z našimi storitvami izolacije podstrešja, fasade in vgradnje prezračevalnih sistemov lahko svoj dom naredite bolj energetsko učinkovit, udoben in trajnosten.

Brezplačen Ogled in Svetovanje

Naš strokovni tim bo opravil brezplačen ogled vašega doma, da ugotovi vaše potrebe in najboljše možnosti za izboljšave. Poudarek bo na izolaciji podstrešja, fasade in vgradnji prezračevalnih sistemov.

Celovite Rešitve na Ključ

Na podlagi ogleda vam bomo pripravili ponudbo za celovite rešitve ``na ključ``. To pomeni, da se lahko sprostite, medtem ko mi poskrbimo za vse - od zasnove in izvedbe do papirjev.

Pomoč pri Pridobivanju Subvencij

Ne zagotavljamo le kakovostne izvedbe, ampak tudi pomagamo pri celotnem procesu pridobivanja subvencij. Upravičeni ste do vračila 30% vaše investicije.

Zakaj izbrati naše rešitve

Zagotovimo bolj kakovostno bivanje po nižji ceni

 • 1

  Energetska Učinkovitost

  Naše rešitve pomenijo manjše stroške za ogrevanje in hlajenje vašega doma, kar vodi v nižje mesečne račune in manjši ogljični odtis.

 • 2

  Vse na Enem Mestu

  Od prvega svetovanja do končne realizacije in pomoči pri pridobitvi subvencij - pri nas dobite vse na enem mestu.

 • 3

  Strokovnost in Kvaliteta

  Z leti izkušenj in množico zadovoljnih strank zagotavljamo visoko kvaliteto naših storitev in materialov.

 • 3

  Prilagojene Rešitve

  Razumemo, da je vsak dom edinstven. Zato pristopimo individualno in prilagodimo rešitve vašim specifičnim potrebam.

Vas zanima več?

Stopite v stik in se posvetujte.

``Po prenovi z Eko Trojčkom smo opazili neverjetne spremembe v našem domu. Naši mesečni stroški za energijo so se drastično zmanjšali, obenem pa je bivalno udobje izjemno izboljšano. Presenetilo nas je, kako hitro in učinkovito je bilo vse izvedeno. Priporočamo Eko Trojček vsem, ki razmišljajo o energetski prenovi svojega doma!``

Maja in Luka, Celje

``Odločitev za Eko Trojček je bila ena izmed najboljših odločitev, ki smo jih kdajkoli sprejeli za naš dom. Vgradnja lokalnega prezračevalnega sistema in izolacija podstrešja sta naš dom spremenila v pravo oazo udobja, ne glede na letni čas. Ekipa Eko Trojčka je bila izjemno profesionalna in pozorna na vse naše želje. Zelo cenimo njihovo zavezanost trajnosti in učinkovitosti.``

Petra, Kranj

``Z Eko Trojčkom smo izvedli celovito obnovo fasade in zamenjali vsa okna v naši hiši. Rezultati so presegli vsa naša pričakovanja. Ne samo, da je naš dom zdaj videti sodobnejši in privlačnejši, ampak smo opazili tudi znatne prihranke pri ogrevanju. Ekipa je delovala hitro, učinkovito in z minimalnim vmešavanjem v naš vsakdan. Z veseljem priporočamo Eko Trojček vsakomur, ki išče zanesljivega partnerja za energetsko sanacijo.``

Goran, Maribor

Design Director

Pripravljeni na Prvi Korak?

Kontaktirajte nas danes za brezplačno svetovanje in izkoristite priložnost za izboljšanje vašega doma, medtem ko prihranite. Naj vaš dom ne bo le udobnejši in varčnejši, ampak tudi pripravljen na prihodnost.
Začnite zdaj