Eko trojček na ključ

Najbolj učinkovite rešitve za izboljšanje kakovosti bivanja in znižanje stroškov ogrevanja, ki prinašajo 30% subvencije naložbe.

1. Tehnična diagnoza in načrtovanje

Pred začetkom kakršnih koli del na fasadi, naša ekipa izvede temeljito tehnično diagnozo obstoječega stanja vaše fasade. Ta proces vključuje oceno trenutne toplotne učinkovitosti, identifikacijo morebitnih problematičnih področij, kot so toplotni mostovi ali poškodbe zaradi vlage, in analizo najboljših možnih izboljšav. Na podlagi te diagnoze nato razvijemo personaliziran načrt obnove, ki upošteva specifične potrebe vašega doma, vaše želje ter finančne zmožnosti, z namenom zagotoviti optimalno kombinacijo estetike in energetske učinkovitosti.

2. Izbira materialov in metod

Na drugem koraku se osredotočimo na izbiro najprimernejših materialov in metod za obnovo fasade. Naša ponudba obsega širok spekter izolacijskih materialov, od tradicionalnih do najnovejših tehnološko naprednih rešitev, ki zagotavljajo visoko toplotno izolativnost in dolgotrajno zaščito pred vremenskimi vplivi. Poleg tega skrbno izberemo tudi zaključne sloje, kot so ometi in barve, ki ne samo da izboljšajo vizualni videz fasade, ampak tudi prispevajo k njeni zaščiti in trajnosti. Naš cilj je zagotoviti, da je vsak material in metoda izbrana na podlagi najboljše možne učinkovitosti in vzdržljivosti.

3. Izvedba in nadzor kakovosti

V zadnjem koraku naše strokovne ekipe pristopijo k natančni in strokovni izvedbi obnove fasade. Ta proces vključuje vse od priprave in čiščenja površin, namestitve izolacije, do nanašanja zaključnih slojev. Med celotnim postopkom obnove zagotavljamo strogi nadzor kakovosti, da se zagotovi skladnost z vsemi tehničnimi specifikacijami in standardi. Po zaključku del opravimo temeljit pregled končane fasade skupaj z vami, da potrdimo, da so vsa dela izvedena v skladu z dogovorjenimi standardi in da je končni rezultat v celoti v skladu z vašimi pričakovanji.

Obnova in izolacija fasade – temelj energetske učinkovitosti

Obnova fasade ni le estetska izboljšava vašega doma, temveč ključni korak k izboljšanju njegove energetske učinkovitosti. Z izdelavo ali prenovo fasade Eko Trojček zagotavlja visokokakovostno toplotno izolacijo zunanje ovojnice stavbe, kar znatno zmanjšuje toplotne izgube. Uporaba sodobnih materialov in tehnik nanašanja zagotavlja dolgotrajno zaščito pred vremenskimi vplivi, izboljšuje bivalno udobje in prispeva k znižanju stroškov ogrevanja. Poleg tega pravilno izvedena fasada povečuje tržno vrednost nepremičnine in prispeva k njenemu lepšemu videzu.

1. Analiza potreb in načrtovanje sistema

Prvi korak pri vgradnji lokalnega prezračevalnega sistema je natančna analiza potreb vašega doma. Naša ekipa strokovnjakov oceni velikost prostorov, obstoječe prezračevalne potrebe, pa tudi posebne zahteve glede kakovosti zraka in energetske učinkovitosti. Na podlagi te analize nato razvijemo personaliziran prezračevalni načrt, ki zagotavlja optimalno razporeditev in zmogljivost prezračevalnih enot. Načrtovanje upošteva tudi najnovejše tehnološke inovacije na področju rekuperacije toplote, da se maksimizira energetska učinkovitost sistema brez kompromisov pri zagotavljanju svežega zraka.

2. Izbira opreme in priprava na instalacijo

Izbira prave opreme je ključnega pomena za uspešno delovanje lokalnega prezračevalnega sistema. Naša ponudba vključuje širok izbor visokokakovostnih prezračevalnih enot z rekuperacijo toplote, ki so zasnovane za učinkovito izmenjavo zraka in minimiziranje toplotnih izgub. Vsaka enota je skrbno izbrana glede na specifične potrebe in dimenzije vašega doma, zagotavljamo pa tudi, da je vsa oprema skladna z veljavnimi okoljskimi in energetskimi standardi. Pred začetkom instalacije izvedemo tudi vse potrebne priprave, vključno z vrtanjem minimalnih odprtin za dovod in odvod zraka, da se zagotovi čim manjši poseg v strukturo vašega doma.

3. Strokovna instalacija in testiranje sistema

Zadnji korak je strokovna instalacija izbrane prezračevalne opreme. Naši izkušeni monterji zagotavljajo natančno in hitro montažo, pri čemer uporabljajo najnovejše tehnike in orodja za zagotovitev optimalnega delovanja sistema. Po končani instalaciji izvedemo temeljito testiranje vseh komponent sistema, da se prepričamo o njegovi pravilni funkcionalnosti in učinkovitosti. To vključuje preverjanje pravilnega delovanja rekuperacije toplote, ustreznost pretoka zraka in morebitne prilagoditve za zagotovitev najboljšega možnega bivalnega udobja. Na koncu vas seznanimo z delovanjem in vzdrževanjem sistema, da zagotovimo njegovo dolgoletno in brezhibno uporabo.

Prezračevalni sistemi

Z vgradnjo lokalnega prezračevalnega sistema boste v svojem domu uživali v svežem in čistem zraku skozi vse leto, ob tem pa še zmanjšali energetske stroške in izboljšali splošno bivalno udobje.

Več o tem

1. Ocena stanja in energetska analiza

Prvi korak pri izolaciji podstrešja se začne z natančno oceno obstoječega stanja vašega podstrešja in celovito energetsko analizo. To vključuje pregled toplotnih mostov, preverjanje obstoječe izolacije (če sploh obstaja), in oceno morebitnih težav z vlago ali zračenjem. Ugotovimo, kje in kako toplota uhaja iz vašega doma, kar nam omogoča, da identificiramo področja, kjer je potencial za največje izboljšave. Ta analiza služi kot temelj za načrtovanje najbolj učinkovite rešitve izolacije, ki bo prinesla največji prihranek energije glede na vloženo investicijo.

2. Izbira pravih materialov in tehnik izolacije

Na drugem koraku se osredotočimo na izbiro najboljših materialov in tehnik za izolacijo vašega podstrešja. Upoštevamo različne vrste izolacijskih materialov, kot so mineralna volna, ekspandirani polistiren (EPS) ali celulozne vlaknine, ki so znane po svojih odličnih toplotno izolacijskih lastnostih. Izbor materiala je odvisen od specifičnih potreb vašega doma, pa tudi od vaših osebnih preferenc glede trajnosti, ekološke sprejemljivosti in cenovne učinkovitosti. Poleg tega uporabljamo napredne tehnike vgradnje, ki zagotavljajo popolno tesnjenje in izolacijo podstrešnega prostora, kar preprečuje morebitne toplotne izgube.

3. Natančna izvedba in zagotavljanje dolgoročnih rezultatov

Zadnji korak zajema natančno in strokovno izvedbo izolacije podstrešja. Naša ekipa zagotavlja, da so vsi izolacijski materiali pravilno nameščeni, brez vrzeli ali mostov hladu, ki bi lahko zmanjšali učinkovitost izolacije. Posebno pozornost posvečamo tudi zagotavljanju ustrezne ventilacije podstrešnega prostora, da preprečimo kopičenje vlage in morebitne poškodbe konstrukcije. Po končani izvedbi izolacije opravimo temeljit pregled, da zagotovimo, da so vsi elementi pravilno nameščeni in da izolacija ustreza vsem tehničnim specifikacijam. S tem zagotavljamo, da bo vaša investicija v izolacijo podstrešja prinesla največji možni učinek v smislu zmanjšanja toplotnih izgub in prihrankov pri energiji za ogrevanje.

Izolacija podstrešja

Izolacija podstrešja predstavlja eno izmed najbolj stroškovno učinkovitih ukrepov za izboljšanje energetske učinkovitosti doma, saj lahko znatno zmanjša toplotne izgube in s tem povezane stroške ogrevanja. Z zagotavljanjem celovite storitve, od začetne analize do strokovne izvedbe, Eko Trojček zagotavlja, da bo vaša investicija v izolacijo podstrešja prinesla optimalne rezultate in trajno izboljšanje bivalnega udobja.

Menjava oken

Menjava starih oken z novimi, energetsko učinkovitejšimi okni, je ključni korak k izboljšanju toplotne izolacije in energetske bilance vašega doma. Eko Trojček ponuja širok izbor kakovostnih oken, ki so na voljo v različnih materialih, kot so PVC, aluminij ali les, vsa pa so zasnovana tako, da maksimizirajo toplotno izolativnost in zmanjšujejo toplotne izgube. Nova okna ne samo izboljšajo estetski videz vašega doma, ampak tudi prispevajo k boljšemu bivalnemu udobju, zmanjšanju hrupa iz okolice in nižjim stroškom za ogrevanje.

Okenske police

Okenske police so pomemben estetski in funkcionalni element vsakega okna. Eko Trojček ponuja zamenjavo starih ali poškodovanih oken s policami iz različnih materialov, vključno z naravnim kamnom, umetnim kamnom ali lesom. Nove okenske police ne samo izboljšajo videz vaših oken, ampak tudi zagotavljajo dodatno zaščito pred vodo in vlago, kar pripomore k daljši življenjski dobi oken in izboljšani toplotni izolaciji.

Hidroizolacija objekta

Pravilna hidroizolacija je ključnega pomena za zaščito vaše nepremičnine pred poškodbami, ki jih povzroča vlaga, kot so plesen, korozija in poškodbe konstrukcije. Eko Trojček ponuja celovite rešitve za hidroizolacijo objektov, ki vključujejo uporabo visokokakovostnih materialov in naprednih tehnik za zagotavljanje učinkovite zaščite pred vodo in vlago. Naše storitve hidroizolacije so zasnovane tako, da zagotavljajo dolgotrajno zaščito za vaš dom, preprečujejo morebitne strukturne poškodbe in izboljšujejo splošno bivalno udobje.

Dopolnilne storitve Eko Trojčka

Eko Trojček s temi dopolnilnimi storitvami zagotavlja celovito rešitev za izboljšanje energetske učinkovitosti in trajnosti vašega doma, ob tem pa upošteva tudi estetske in strukturne vidike. Z izbiro Eko Trojčka za te storitve se lahko zanesete na strokovnost, kakovost in trajnostne rešitve, ki bodo vašemu domu zagotovile dolgotrajno zaščito in udobje.

0 %

Prihranek pri ogrevanju in splošna klima v objektu se z implementacijo trojčka bistveno izboljša.

0 %

Subvencija s strani Eko sklada znaša kar 30% vrednosti naložbe, v primeru, da se odločite za Eko trojček.

0 x

Povrnitev naložbe in hitrost je odvisna od obstoječega stanja objekta. Ta se lahko s pridobitvijo subvencije lahko povrne že v nekaj letih.

Ne čakajte na prihodnost, ustvarite jo zdaj z Eko Trojčkom!

Stopite v stik z nami še danes in začnite svojo pot k energetsko učinkovitemu, udobnemu in trajnostnemu domu. Naj vaš dom postane zgled energetske prenove z našimi celovitimi rešitvami in dopolnilnimi storitvami. Vaša investicija v boljši jutri začne tukaj – pripravljeni smo vam pomagati na vsakem koraku. Pokličite nas ali obiščite našo spletno stran za več informacij in brezplačno svetovanje. Prihodnost je svetla z Eko Trojčkom!

Eko Trojček: Vaša celovita rešitev za energetsko prenovo in trajnostno bivanje

Kako lahko celostna energetska sanacija s pomočjo Eko Trojčka izboljša vaše bivalno udobje, zmanjša energetske stroške in prispeva k boljšemu okolju

Odločitev za Eko Trojček pomeni izbiro za strokovnost, kakovost in trajnost. Z večletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem na področju energetske sanacije, Eko Trojček zagotavlja, da so vse izvedene izboljšave ne le tehnično dovršene, ampak tudi prilagojene specifičnim potrebam in željam vsakega posameznika. Poleg tega, s poudarkom na uporabi kakovostnih materialov in najnovejših tehnologij.

Eko Trojček zagotavlja dolgoročne rešitve, ki povečujejo vrednost vaše nepremičnine in prispevajo k boljši kakovosti življenja.

Za vse, ki razmišljate o energetski prenovi vašega doma, je Eko Trojček prava izbira. Ne le, da boste izboljšali svoje bivalno udobje in zmanjšali stroške za energijo, ampak boste tudi aktivno prispevali k varovanju okolja za prihodnje generacije.
Ne odlašajte s korakom proti trajnostnemu in energetsko učinkovitemu bivanju – Eko Trojček je tukaj, da vam pomaga uresničiti te cilje.